Timmerman Goes

Wij als dé timmerman in Goes kunnen u op tal van verschillende gebieden van dienst zijn. We verlenen onze diensten aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. We zijn een relatief klein bouwbedrijf met een kundig en enthousiast team. Wij hechten aan een persoonlijke benadering en opvallend is onze zeer doorzichtige en concurrerende prijsstelling. Bij ons weet u steeds waar u aan toe bent.

Ook voor het realiseren van tuinkamers, serres en veranda’s

Zoals gesteld kunt u zowel als particulier als vanuit zakelijk perspectief voor onze diensten kiezen. Bent u particulier, dan huurt u ons als timmerman in Goes in voor algemeen timmerwerk, dakkapellen en overkappingen. Ook als houtrot hersteld moet worden en wanneer andere renovatiewerkzaamheden noodzakelijk zijn, zijn wij uw gedroomde partner. Ook als u aan- of verbouw overweegt, op zoek bent naar een specialist in het fijnere timmerwerk en als de kozijnen hersteld moeten worden klopt u bij ons aan. We zijn verder gespecialiseerd in tuinkamers, serres en ook veranda’s.

Timmerman in Goes ook interessant voor de zakelijke markt

Ook voor de zakelijke markt zijn wij als timmerman in Goes een aantrekkelijke partij om zaken mee te doen. Graag nemen wij uw timmerwerken aan, verzorgen wij uw gevelbekleding en is ook aftimmerwerk iets dat we tot in de finesses beheersen. Datzelfde geldt in feite voor stelwerk. Als geen ander zijn wij in staat om profielen en kozijnen te stellen.

Timmerman Goes

We noemen ons specialist in timmerwerken

Zelf noemen wij ons niet alleen dé timmerman in Goes, maar vooral ook een specialist in timmerwerken. We beheersen zowel de grote als de kleinere projecten en samen met andere specialisten kunnen wij ook u een totaalpakket aanbieden voor ongeacht welk bouwplan dan ook. Wij kunnen u in elk geval alle zorg uit handen nemen. Voordeel is dat u bij ons nooit te maken krijgt met financiële verrassingen. De prijzen zijn helder en worden altijd goed gecommuniceerd.

Ook inzetbaar als tegelzetter in Zeeland

Behalve voor alle genoemde werkzaamheden kunt u ons ook inzetten als dé tegelzetter in Zeeland, want ook dat vak beheersen we meer dan uitstekend. Het maakt onze dienstverlening zeer breed en vaak kunnen we alle werkzaamheden die met de aan- en verbouw te maken hebben prima voor onze rekening nemen. Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en kunnen u doorgaans uitstekend van dienst zijn. Behalve dat onze prijzen transparant zijn, staan ze ook bekend als zeer concurrerend.