Aannemer Zeeland

U zoekt een aannemer die tegelijk geldt als specialist in timmerwerken en tegelzetten? Dan heeft u uw gedroomde kandidaat gevonden. Wij kunnen perfect aannemer zijn van ongeacht welk bouwproject dan ook en zijn alom bekend als een bedrijf dat geldt als specialist in alle voorkomende timmerwerken en tegelzetten. Hoewel we een relatief klein bouwbedrijf zijn, durven we best te stellen dat onze daden groots zijn.

We staan ook wel bekend als dé timmerman van Goes

Laten we als aannemer in Zeeland eerst maar eens vertellen waarin we u van dienst kunnen zijn. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen we tal van verschillende timmerwerken voor onze rekening nemen. Niet voor niets worden we niet zelden dé timmerman van Goes genoemd. Voor de particuliere markt kunnen we het algemene timmerwerk verrichten, kunnen we ons bezig houden met dakkapellen, overkappingen en het herstellen van houtrot. Ook voor renovatiewerkzaamheden kunt u altijd bij ons aankloppen, zoals dat eveneens het geval is voor de aan- en verbouw en het realiseren van tuinkamers, serres en veranda’s.

Ervaring in het aannemen van timmerwerkzaamheden en stelwerk

Behalve timmerwerken en dé aannemer in Zeeland, kunnen we ook de zakelijke markt prima van dienst zijn. We kunnen u bijvoorbeeld voorzien van gevelbekleding en voor aftimmerwerk. Ook voor het stellen van kozijnen en profielen klopt u nooit tevergeefs bij ons aan. Als aannemer in Zeeland hebben we ruime ervaring in het aannemen van timmerwerkzaamheden en stelwerk op grotere projecten. We werken daarnaast als aannemer in Zeeland graag samen met andere gespecialiseerde bedrijven om u zo een totaalpakket aan te kunnen bieden.

Aannemer Zeeland

Als aannemer in Zeeland werken we transparant met heldere en eerlijke prijzen

Als aannemer in Zeeland is het belangrijk om transparant te werken. U wordt bij ons dan ook nooit verrast door de prijs. We communiceren de prijzen altijd transparant en daar zal nooit enig misverstand over bestaan. Redenen voldoende dus om voor ons als aannemer in Zeeland te kiezen. Voor als u alleen het beste wilt.

Onze veelzijdigheid is iets dat ons onderscheidt ten opzichte van de rest

Veelzijdigheid is iets dat ons onderscheidt van andere aannemers in Zeeland. We werken met een klein maar hecht team met pure professionals. Die weten van wanten. Bij ons zijn de lijnen kort en dat maakt dat we steeds snel kunnen schakelen. Daar heeft u als klant echt baat bij. Vraag dat maar aan klanten die al zaken met ons hebben gedaan.